شنبه ۲۹ دی ۰۳

تحقيق جامع سيليسيوم در صنعت برق

۴۰ بازديد

مرجع فايلهاي امورزشي | تحقيق جامع سيليسيوم در صنعت برق

 براي توضيحات بيشتر و دانلود كليك كنيد

 

 

 

  • مرجع فايلهاي امورزشي | تحقيق جامع سيليسيوم در صنعت برق

    تحقيق جامع سيليسيوم در صنعت برق


    تحقيق جامع سيليسيوم در صنعت برقدسته: پژوهش
    بازديد: 3 بار
    فرمت فايل: doc
    حجم فايل: 80 كيلوبايت
    تعداد صفحات فايل: 22

    تحقيق جامع سيليسيوم در صنعت برق

    =======================================================
    تمامي فايل هاي سيستم، توسط كاربران آن آپلود مي شود. اگر در فايلي تخلفي مشاهده كرديد و يا مالك پزوژه اي
    بوديد كه از وجود آن در سايت رضايت نداشتيد با ما تماس بگيريد، در اسرع وقت به گزارش شما رسيدگي مي شود.
    =======================================================

    info@cero.ir || cero.ir@yahoo.com || filecero@gmail.com || فرم تماس با ما
    =======================================================

    بخشهايي از متن:

    دلايل پر مصرف بودن سيليسيوم در صنعت برق

    صنعت ميكروالكترونيك به عنوان يكي از تأثير گذارترين تكنولوژي هاي قرن بيستم به شمار مي رود. كاربرد اين صنعت در  تمام سيستم ها و دستگاه هاي مخابراتي از راديو و تلويزيون و گوشي هاي موبايل و ماهواره و شبكه هاي كامپيوتري گرفته تا ضبط صوت و تصوير و بسياري از تجهيزات پزشكي و نظامي و نيز در برخي از وسائل غير الكترونيكي به وضوح ديده مي شود. علاوه بر آن، اين صنعت منجر به پيشرفتهاي شگرفي در صنايع ديگر مثل خودروسازي و حمل و نقل ، وسايل خانگي مثل ماشين لباسشوئي و جاروبرقي شده است. در كشور ما الكترونيك را بيشتر با محصولات و كاربردهاي آن مي شناسند. كمتر كسي است كه فكر كند اين محصولات و تجهيزات را چگونه مي توان ساخت و از كجا آمده اند. به جاي آنكه روي مواد سازنده و تكنولوژي هاي ساخت عناصر الكترونيك تمركز شود روي نحوه ي استفاده و بكارگيري آن در وسايل مورد استفاده توجه مي شود. در كشور ما هيچ يك از ادوات و قطعات الكترونيكي ساخته نمي شود و تكنولوژي هاي لازم جهت ساخت اين اجزا وجود ندارد. همه ي قطعات لازم كه در دستگاههايي كه به نوعي از تجهيزات الكترونيكي استفاده مي كنند از خارج وارد مي شود و ما تنها مصرف كننده ي ابزار و ادوات اين صنعت بوده ايم.

    حال با دانستن اهميت اين صنعت در پيشرفت تمام صنايع و تكنولوژي هاي كاربردي در كشور مي توان 2 پرسش را مطرح كرد اول اينكه چرا با اينكه بيش از 50 سال از عمر اين تكنولوژي مي گذرد، كشور ما صاحب اين تكنولوژي نشده است و دوم آنكه مواد اوليه ي براي ساخت قطعات الكترونيكي در تكنولوژي ساخت اين قطعات چيست؟ در اينجا فقط به پرسش دوم پرداخته مي شود كه جوابي بسيار ساده دارد. اصولاً معمولترين ماده خام جهت ساخت قطعات الكترونيك ماسه است.

    بعضي از شركت هاي ميكروالكترونيك فقط كار مرحله دوم كه شامل طراحي و ساخت نهايي محصولات كاربردي در سيستم هاي الكترونيكي نظير ترانزيستور و مدارهاي مجتمع مي باشد را انجام مي دهند. اين قبيل شركت ها، ويفرهاي آماده را از شركت هاي توليد ويفر خريداري كرده و محصولات نهايي خود را با اين ويفرها توليد مي كنند. در اينجا فقط به دسته اول اين تكنولوژي ها كه صرفاً سيليسيم را غني مي كنند مي پردازيم.

    همانطور كه اشاره شد خروجي كارخانه هاي نيمه هادي خالص ساز ويفر است. ويفرها صفحاتي دايره اي اند كه قطر آنها از 1 اينچ تا 18 اينچ (450 ميليمتر) متغير است. البته نوع 18 اينچي فعلاً در دست تحقيق و ساخت آزمايشگاهي است و انتظار مي رود كه تا سال 2012 ساخته شود. همچنين ضخامت ويفرها بسته به قطر آنها متفاوت است. مثلاً ضخامت ويفر 2 اينچي برابر 275 ميكرومتر و براي يك ويفر 18 اينچي برابر 925 ميكرومتر است. قيمت ويفرها بسته به اندازه آنها دارد. مثلاً قيمت يك ويفر 300 ميليمتري (سايز پيتزا) حدود 200 دلار است.

    مقدمه :

    امروزه توليد مواد مقاوم و با دوام در برابر عوامل محيطي از جمله خوردگي ، سايش ، تغييرات دمايي و .. متداول گشته است . از آنجايي كه سيليسيم كاربيد ( SiG) ماده اي مقاوم و مناسب جهت مصارف مختلف است در اين مقاله سعي در آشنا كردن شما با خواص ، توليد و ويژگي هاي اين ماده ي ارزشمند مي كنيم . اميدواريم كه مطالب بيان شده كمكي هر چند كوچك در جهت بهروزي و پيشرفت مملكت بزرگ و اسلاميمان نمايد .

    سيليسيم كاربيد :

    سيليسيم كاربيد ماده اي كريستالين ( بلوري ) با وزن ملكولي 07/40 است كه از لحاظ رنگ از زرد كمرنگ يا سبز تا ياه است . كه اين رنگها وابسته به نوع ناخالصي هاي آن خاست .

    صفحات هكزاگونال سبزرنگ سيليسيم كاربيد كه به صورت طبيعي در فلزات شهاب سنگ كانن ديابل ، آريزونا ( Canon Diablo , Arizona) گزارش شده است و نام معدني موسانيت ( Moissanite ) دارد . كه علت اين نامگذاري هنري موليسان ( Henri Moisson ) است . البته صرف نظر از اين مطلب اين ماده ( SiG) ماده اي مصنوعي است .

    منبع دارد.

    قيمت فايل فقط 4,500 تومان

    لطفا پيش از دانلود حتما به اين نكات توجه نماييد (كليك كنيد)

    خريد

    شماره تماس پيامكي براي مواقع ضروري : 09010318948

    برچسب ها : تحقيق جامع سيليسيوم در صنعت برق , تحقيق جامع سيليسيوم در صنعت برق

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.