پنجشنبه ۰۱ آذر ۰۳

عناصر اساسي موثر بر پاكيزگي و ضدعفوني واحدصنعتي مواد غذايي

۳۰ بازديد

عناصر اساسي موثر بر پاكيزگي و ضدعفوني واحدصنعتي مواد غذايي

 

 

  • عناصر اساسي موثر بر پاكيزگي و ضدعفوني واحدصنعتي مواد غذايي

    تعداد صفحات انگليسي 13 صفحه (3316 كلمه)

         تعداد صفحات ترجمه فارسي 15 صفحه

    ترجمه انگليسي به فارسي، دانشگاه، پژوهش

    مقاله انگليسي به همراه مقاله فارسي در قالب آفيس قابل ويرايش

    به همراه ترجمه شكل و جدول 

    هر 250 كلمه  1 صفحه ميباشد

    منظور از 250 كلمه تعداد كلمات در متن انگليسي هست 

    زير قيمت بازار

    اين يك راز نيست وقتي عناصر اساسي مراعات اصول بهداشتي در محيطهاي توليد مواد غذايي به طور مداوم، حتي برحسب عادت، با گذشت زمان اعمال شده، و همه برنامه هاي ايمني شركتهاي موادغذايي بهبود يافته است. پاك كردن امكانات و تجهيزات در ابتداي هر روند توليدي، بهترين اطمينان را ايجاد مي كند كه خطرات بالقوه ايمني غذا كم شده و يا خطرات با هر بار تغيير در شروع و در سراسر چرخه توليد حذف شود.
    كليد براي مراعات اصول بهداشتي با ارائه آموزش پايه كاركنان كارخانه، ممكن است خارج از حيطه پرسنل وزارت بهداشت باشد. آن براي حمايت از وظايف براي درك مراعات اصول بهداشتي موثر –به عنوان مثال، پياده سازي به موقع پرسنل تاسيسات، پاك سازي بخش توليد در پايان كار و بازرسي كيفيت از تمام اثربخشي بهداشتي - براي پرورش درك بهتر و در نتيجه، پايبندي شركت به پروتكلهاي بهداشتي مناسب براي نيازهاي عملياتي و ايمني مواد غذايي در هر كارخانه ضروري است.

    بلافاصله پس از پرداخت ، لينك دانلود به شما نمايش داده مي شود و همچنين يك نسخه نيز براي شما ايميل مي شود .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.